top of page
Frozen Berries
Anita Lindberg
Anita Lindberg
Anita Lindberg
Anita Lindberg
Anita Lindberg

Jeg en en livsglad yogini, der elsker at formidle moderne holistisk yoga, 

yogiske livsstil og Ayurveda videre til andre. Yogaen er essentiel for mig, fordi den giver mig indre ro, harmoni og balance. Den er mit anker i en evigt omskiftelig verden, hvor et positivt og opløftet "mind-set" er en dyrebar ressource. Yoga og Ayurveda har været en del af mit liv siden jeg var 20 år og jeg er for evigt betaget af yogas forunderlige, transformerende og healende effekter, som jeg gerne vil dele med alle.

To år på Bali.

I 2013 flyttede min mand, vores to drenge og jeg til Bali, hvor vi boede i to år. Vi tog afsted for at opleve at leve i en anderledes kultur og for at give vores børn to år på den fantastiske grønne og bæredygtige skole Green School Bali. Hele familien var dybt inspireret af balineserne, hindu kulturen og den frodige eksotiske natur, og vi nød hvert øjeblik af tiden vi havde derude. Jeg selv studerede videre på alle former for yoga og spiritualitet, via nørdede workshops i byen Ubud hvor vi boede, - et sandt mekka for yoga, healing og spiritualitet. Her tog jeg flere teacher trainings med dygtige yoga-lærere fra hele verden. Det blev til to uforglemmelige og eventyrlige år som har været en kæmpe "game changer" for os alle.

Yoga/Ayurveda/Healer - Uddannelser

Jeg har taget mine uddannelser og immersions fortrinsvist i Indien,

men også på Bali med nogle af, synes jeg, verdens dygtigste lærere:

Yog-rishi Viskvetu,  Eila Devi, Yog Sundari, Rod Stryker, Emily Kuser, Umaa Inder. Jeg har over 700 timers Yoga Alience Teachers Training og er certificeret i:

Hatha Yoga

Yin og Restorative Yoga

Raya Yoga

Kundalini Yoga classical

Ayurveda practitioner

Meditation og Yoga Nidra.

 

Jeg er også uddannet reiki healer og har taget ekstra uddannelser

som healings massør ( fra Kilden i KBH) og jeg har den store NLP Practitioner uddannelse. (NLP Skolen, Kbh v. Jack & Helene)

Min undervisning

Jeg underviser i alle former for yoga og har en moderne og holistisk tilgang til timerne, hvilket betyder at jeg som regel  introducerer et filosofisk tema  fra yogaen. Jeg tager altid højde for at balancere kroppens fem energier (The five vayus) således at vi ikke bliver udmattet, men bliver styrket, vitaliseret og afklaret, og når til det stadie man kalder "the yoga state of mind"

Konsultationer i Ayurveda

Ayurveda har været min store interesse fra jeg var helt ung, og jeg har taget en overbygning som Ayurveda vejleder i Indien. Jeg holder jævnligt Workshops og foredrag om Ayurveda og du kan booke en privat Ayurveda konsultation hos mig.

Læs mere her

 Mit yoga univers

 • Yoga undervisning & Workshops - både på centre og private timer,

 • Læs her

 • Ayurvediske konsultationer (livsstil-analyser/behandlinger m.m.)

 • Læs her

 • Ayurveda foredrag & workshops.

 • Læs her

 • Yoga Reteat weekender for private grupper op til 8 pers.

 • Læs her

 • Bali Yoga og Kultur Retreats.

 • Læs her

 • Healings-massage

 • Aroma touch massage

 • Skribent på det store internationale yoga site: www.yogitimes.com

Baligall_edited_edited.jpg
Baligall_edited_edited_edited.jpg
Anita Lindberg
60349453_2230036250406584_92233265187913
bottom of page