top of page
"Reset" Yoga retreat i Sverige 
 

 

Yoga og afslapning i naturen

Kom med på weekend retreats i Danmark og i Sverige.

Vi er på bla. "Skoven kalder" samt i mit eget svenske hus for små grupper. Her er mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og jag, charge, lave et "reset".

Via yoga og ayurveda får du inspiration til en mere meningsfuld og holistisk livsstil - små skridt i den "gode retning" som du kan bruge i din hverdag efterfølgende. Vi dyrker masser af yoga, bader, går ture og spiser lækker sattvic mad (vegetar "high prana" mad/indisk) Du bliver introduceret til spændende filosofiske /yogiske temaer, og ikke mindst laver vi en spændende Ild ceremoni også kaldet en Fire Pudja. En vedisk praksis, der er transformerende og healende.

Hvor meget yoga når vi?

Fredag aften: Restorative & Prana Nidra session.

Lørdag morgen:  Kundalini yoga

Lørdag eftermiddag: Yin Yoga

Lørdag aften: Bakti Yoga (Ild ceremoni)

Søndag morgen: Vinyasa Flow.                                                    

Saml din egen gruppe af venner/ veninder

Du har også mulighed for at samle din egen gruppe på 6-8 personer og booke en weekend kun til jer! Så skræddersyer vi et mini retreat specielt til jeres ønsker og niveau.

35164862_10156362549353446_8579125924547

Samler du din egen gruppe kan du vælge imellem tre retreat modeller:

Yoga og meditations weekend

er en weekend med dybe praksisser der forløser i det det mentale lag kaldet manomaya kosha. Yoga, pranayama og meditaiton er vejen til indre fred og klarhed. Det gør vi igennem yogaens rensende virkning. Vi udfordrer os selv med kriyaer som er åndedrætstekninkker der forløser sorg, stress og traumer på dybe planer. Jeg holder et foredrag om et yogisk emne enten:The eight limbs of yoga eller The five koshas Vi laver vedisk mad i grupper.

Pris: 2.800,- v. (8 personer)

 

Yoga & Ayurveda Weekend

er en weekend med fokus på Ayurveda, sundhed og balance.

Vi laver en Workshop hvor du finder dit dosha og hvad det betyder for dig hvad angår kost, livsstil m.m. Vi kommer ind på  Ayurvedaens mange sundheds og detox-rutiner,  dinacharya, ojas m.m. Du får opskrifter/ brochurer/papirer med hjem. Vi laver lækker vedisk mad i grupper.

Pris: 3250,- (ved 8 personer)

 

Yoga, Ayurveda & Beauty Weekend

er en top lækker selvforkælelses-weekend for kvinder med fokus skønhed, vitalitet og naturlig kropspleje. Vi laver en dosha quis, så du finder din krops konstellation. Tips til dosha olier, dufte, bade, yoga, motion, kost m.m. Vi laver vores egen Ayurvedisk Skin Food. Alt hvad vi bruger til kroppen laves af naturlige ingredienser uden syntetiske ting, som man let blander sammen på en ugentlig basis og har i køleskabet.

Vi laver lotions, cleaners, tonics, aroma-olie-blandinger, anti-age-olier, -alt sammen noget passer til din hud/ dit dosha.

Vi lægger ansigts masker/packs. Vi gennemgår en anti-age Marmapoint massage ( selv-massage) og giver også hinanden hånd og/evt ansigts massage. Du får:brochure med opskrifter, glasflasker og krukker med dine produkter med hjem.

Pris: 3.500,- (ved 8 personer)

High Prana mad

På alle mine retreats er vedisk madlavning en del af oplevelsen. Vi laver lækker vedisk mad med højt prana indhold (energi)  Mad der er vedisk er letfordøjeligt, vegetarisk og indeholder varmende krydderier der optimerer fordøjelsen. Vi laver lækre gryderetter, chutneys, sauce og salater. Til morgenmad laver vi bircher musli og grød med hjemmelavet mandel-mælk, bær, honning og drys - og det hele smager himmelsk!

 

Holistisk Yoga & Ayurveda

Jeg underviser holistisk yoga som betyder at jeg introducerer filosofiske/yogiske temaer, der giver stof til selv sel-reflektion og personlig vækst. Denne del af yogaen hører til Patanjali´s yogasystem: The Eight Limbs of Yoga. Jeg har taget en overbygning som Ayurvedisk rådgiver og principperne fra ayurvedaen er med i grundprincipperne i min yoga undervisning.

Ayurveda betegnes som søstervidenskaben til yoga.

Priser

Priser varierer alt efter hvilken slag og hvor det afholdes. Kontakt mig gerne for info.

Du sørger selv for transport og bor på delt værelse.

Lidt yoga-nørderi om Fire Pudjaén

En Indisk Ild ceremoni er en tusinde år gammel vedisk praksis der betragtes som meget hellig, transformerende og healende. Når vi sidder omkring bålet og betragter vi de fem elementer repræsenteret af urter og olie/ ghee der bliver transformeret af den kraftfulde ild og luft. Det resulterer i røg (essens/dufte) der hæver sig op og går i et med atmosfæren.

Dette repræsenterer alle former for universel transformation og også den transformative proces der opstår via yogaens Tapas (brændende entusiasme) og Sadhana (ens spirituelle disiplin /vej) Ceremonien symboliserer at alt transformeres og bliver formløst som Brahman - den transcendente virkelighed - den guddommelige skaber af alt materie. Her er alkymi og energier: den vibrerende energi.

Solen/varmen - Syria.

Kvaliteten af lys - Jyoti.

Elektrisk energi - Indra,

Når vi chanter mantras bliver vi groundede og falder til ro, og varmen fra ilden hjælper os yderligere til at slappe af. At betragte flammerne er meget meditativt, og vi kan lade os inspirere til at føle at ilden brænder/ renser al lidelse, bekymringer og angst væk, så kraftfuld healings processer kan tage form i både krop og sind.

Man kan have forskellige temaer man giver ekstra fokus og når vi laver ild ceremoni i Sverige ofrer vi "letting go" sedler og sedler med " ønske/ bønner" som vi skiftes til at ofre til ilden imens vi chanter Gayatri og healings mantraet. Vi afslutter ceremonien med at sidde og meditere og lytte til ildens knitren.

Skærmbillede 2021-03-22 kl. 19.39.28.png

OM - OMM - OOOMMMMMMMM...

 

Vi chanter Gayatri mantraet til ild ceremonien

Du kan se teksten her og evt finde en Gayatri chanten på youtube med Deva Premal og øve lidt lidt inden retratet hvi du har lyst! Når man chanter sænkes hjerne-frekvensen, vi slapper af og stemmens vibrationer aktiverer det parasympatiske nervesystem....

Rest and repair response...

 

What´s not to like! !  OM!!!

bottom of page