top of page
  • Forfatters billedeAnita Lindberg

Yoga i Sverige

Yoga-escape til natur, søbade og forløsende yoga-sessions. Himalayan kundalini, yin og vinyassa flows.


Yoga og afslapning i naturen

På mine weekend-retreats har du mulighed for at komme langt væk fra hverdagens stress og jag, charge og lave et "reset". Via holistisk yoga får du inspiration til en mere meningsfuld og holistisk livsstil - små skridt i den "gode retning" som du kan bruge i din hverdag. Vi dyrker masser af yoga, bader i de rene svenske søer, går ture og spiser lækker vedisk mad. Vi laver en spændende Ild ceremoni også kaldet en Fire Pudja som er en vedisk praksis, der transformerer og healer.

Holistisk Yoga & Ayurveda Jeg underviser holistisk yoga som betyder at jeg introducerer filosofiske/yogiske temaer, der giver stof til selv-reflektion og personlig vækst. Denne del af yogaen hører til Patanjali´s yogasystem: The Eight Limbs of Yoga. Yderligere har jeg har taget en overbygning som Ayurvedisk livsstil-coach der løfter min undervisning op og guider mod mere selvindsigt. Ayurvedaens healende fundamentale principper er en vigtig del af min undervisnings- stuktur.


Hvor meget yoga når vi? Fredag aften: Restorative & Prana Nidra session.

Lørdag morgen: Kundalini yoga

Lørdag eftermiddag: Yin Yoga & Yoga Nidra

Lørdag aften: Bakti Yoga (Ild ceremoni med chanting og ofring)

Søndag morgen: Firehata hvor vi afslutter med yogiske stress relief praksisser der indeholder Nada yoga ( lyd yoga ) og kriyaer.


Lækker high prana mad På alle mine retreats er vedisk madlavning en del af oplevelsen. Vi laver lækker vedisk mad med højt prana indhold (energi) Mad der er vedisk er letfordøjeligt, vegetarisk og indeholder varmende krydderier der optimerer fordøjelsen. Vi laver lækre gryderetter, chutneys, sauce og salater. Til morgenmad laver vi Bircher-müsli og grød med hjemmelavet mandel-mælk, bær, honning og drys - og det hele smager himmelsk!


Praktisk info:

Der er max. 8 deltagere og man bor på et delt værelse. Så tag evt afsted med en ven!

Prisen er 1998,- som dækker alt undtagen transport.

Retreat-stedet ligger lidt over to timer fra Kbh. Du kører derop i bil og jeg laver altid en Facebook gruppe hvor folk aftaler at køre sammen.

Læs mere her på min webside under Yoga Retreats i Sverige


413 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page