top of page
  • Anita Lindberg

"Sattvic Reset" Yoga Retreat i Sverige

Fantastisk Yoga-retreat for dig der elsker yoga og naturen. En spændende weekend fuld af yoga, søbade, vedisk mad, chanting og en masse inspiration til en mere holistisk livsstil.


Yoga og afslapning i naturen

På mine weekend-retreats har du mulighed for at komme langt væk fra hverdagens stress og jag, charge og lave et "reset". Via holistisk yoga får du inspiration til en mere meningsfuld og holistisk livsstil - små skridt i den "gode retning" som du kan bruge i din hverdag. Vi dyrker masser af yoga, bader i de rene svenske søer, går ture og spiser lækker vedisk mad. Du bliver introduceret til spændende filosofiske /yogiske temaer, og ikke mindst laver vi en spændende Ild ceremoni også kaldet en Fire Pudja. En vedisk praksis, der er transformerende og healende.

Holistisk Yoga & Ayurveda Jeg underviser holistisk yoga som betyder at jeg introducerer filosofiske/yogiske temaer, der giver stof til selv selv-reflektion og personlig vækst. Denne del af yogaen hører til Patanjali´s yogasystem: The Eight Limbs of Yoga. Jeg har taget en overbygning som Ayurvedisk livsstil-coach.


Hvor meget yoga når vi? Fredag aften: Restorative & Prana Nidra session.

Lørdag morgen: Kundalini yoga

Lørdag eftermiddag: Yin Yoga

Lørdag aften: Bakti Yoga (Ild ceremoni med chanting og ofring)

Søndag morgen: Vinyasa Flow.Søndag eftermiddag: Yin Yoga/afslutningscirkel.


Lækker high prana mad På alle mine retreats er vedisk madlavning en del af oplevelsen. Vi laver lækker vedisk mad med højt prana indhold (energi) Mad der er vedisk er letfordøjeligt, vegetarisk og indeholder varmende krydderier der optimerer fordøjelsen. Vi laver lækre gryderetter, chutneys, sauce og salater. Til morgenmad laver vi Bircher-müsli og grød med hjemmelavet mandel-mælk, bær, honning og drys - og det hele smager himmelsk!


Praktisk info:

Der er max. 8 deltagere og man bor på et delt værelse. Så tag evt afsted med en ven!

Prisen er 2.850,- som dækker alt undtagen transport.

Retreat-stedet ligger lidt over to timer fra Kbh. Man kører derop i bil og jeg laver altid en Facebook gruppe hvor folk aftaler at køre sammen.

Læs mere her på min webside under Yoga Retreats i Sverige


286 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page