top of page
Håndbunke af glædelig gruppe
Anbefalinger
Kommentarer fra Big Picture Yoga's glade kunder

Anbefaler Bali Yoga & Kultur Retreat.

Det er en helt unik kombi, Anita har lavet med Yoga og Kultur i samme ferie. Jeg var med på turen i 2019, og det var helt fantastisk. Anitas palette i yogaøvelser og yogakultur sammn med skønne kvinder (der var ingen mænd med på denne tur) gjorde min tur til Bali til noget helt særligt. Anitas turprogram var specielt designet på baggrund af hendes tidligere ophold i 2 år på Bali. Hun kender rigtigt meget til kulturen, mentaliteten og alle de spændende steder og traditioner. En helt igennem unik oplevelse.

Hjælpende hånd

Anbefaler Bali Yoga & Kultur Retreat.

Bali Yoga & Kultur Retreat 2019 lever fuldt op til sit navn i kombinationen af Yoga og Kultur. Det var en fantastisk rejse med en perfekt kombination af forkælelse for krop, sind og sjæl med mange sanse- og kulturindtryk og med Anitas gode øje for detaljer og skønhed - SÅ rig på oplevelser og kultur.  Selv med ingen nævneværdig yoga-erfaring og en rygskade i baggagen nød jeg også de fine yoga-sessions meget. Takket være Anitas erfaring med at have levet på Bali i 2 år og hendes store indsats fik vi unikke oplevelser med kontakt til de lokale og insidertips.
Tak, Anita.
Det var årets absolutte højdepunkt. Jeg ville ønske, jeg kunne komme med igen - og kan på det varmeste anbefale det til andre.

 

Hjælpende hånd

Anbefaler Bali Yoga & Kultur Retreat.

Den daglige yoga samt oplevelsen af Bali som sidder i hukommelsen hele tiden. 

Tak for yoga retreat 2019

Hjælpende hånd

Anbefaler Bali Yoga & Kultur Retreat.

If you want to go to Bali - this is the way to do it! When my traveling plans allow for a trip out east I am going with Anita Lindberg. She is knowledgeable, has connections beyond anyone - and is so invested in her own spiritual journey that it is bound to become a life changing experience!!!

 

Hjælpende hånd

Anbefaler Bali Yoga & Kultur Retreat.

Jeg var med på yoga retreats til Bali i 2019. Anita havde lavet det skønneste yoga program blandet med nogle fantastiske ture rundt på øen. Kan kun anbefale det

Hjælpende hånd

Anbefaler Bali Yoga & Kultur Retreat.

Anita havde arrangeret en hel unik yoga-og kulturferie på Bali i 2019. Tidlig morgenyoga, smukke naturoplevelser, skøn autentisk mad, og helt specielle kulturelle oplevelser. En uforglemmelig rejse. Anitas store kendskab til Bali, gjorde at vi fik særligt indblik i kulturelle ritualer, særlige ceremonier, skolesystem og meget andet.En skøn rejse sammen en gruppe dejlige rejsefæller. Jeg kan absolut anbefale Bali Yoga & Kultur Retreat.

Hjælpende hånd

Anbefaler Weekend Retreat i Sverige

Jeg har været med på Anitas Sveriges retreats, så mange gange, at jeg ikke husker det nøjagtige antal. Jeg er afhængig af Anitas Sveriges retreats, for de giver mig nærvær og ro i min travle hverdag. En pause med skøn yoga, naturoplevelser, fantastisk mad og socialt samvær. Programmet i Sverige er fantastisk sammensat og jeg har altid fået ny styrke og inspiration efter hvert retreat. Glæder mig som et lille barn til næste gang, jeg kan komme afsted.

Hjælpende hånd

Hjælpende hånd
Anbefaler Weekend Yoga retreat i Sverige

18. juni 2018 ·

I have returned home with a feeling of grace and lightness of being, and with much more love in my heart. What a beautiful group of women with whom to share this journey. Anita’s impeccable teaching, the sunshine lake swimming, laughter, delicious Vedic food, and a deepening and soulful yoga practice-- all forever memorable.

Hjælpende hånd
bottom of page